Szakmai gyakorlatok

Cégünknél dolgozó szakemberek nagyrésze több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Szeretnénk ezt a tudást átadni olyan tanulók és szakmunkások részére, akik vállalják azt, hogy lelkiismeretesen végzik majd a szakmai gyakorlat elsajátítását és szeretnének is majd ebben a szakmában maradni.

Mivel a képzés nagy erőfeszítést vesz igénybe, nem vállaljuk azon tanulók oktatását, akik úgymond az ösztöndíjért és a különböző támogatásokért járnak az iskolába. Mindenképpen azon tanulókat várjuk, akik meg szeretnék tanulni azokat a fogásokat, amiből igazi szakemberré válhatnak.

Ezek után cégünk vállalja, hogy ha a tanulónak megfelelő hozzáállása van, szerződés alapján szakmunkástanulóként foglalkoztatjuk cégünknél, az iskola elvégeztéig.

A legkülönfélébb technikai fogásokat is be tudjuk mutatni számára, hogy egy összetett, átfogó képet kapjon az oktatás végére. Amire nagyon törekszünk, hogy ne sablonosan tartjuk az oktatást.

Törekszünk arra, hogy komplex tudást kapjon a tanuló, mivel hiába karosszéria lakatosnak tanul, a mai világban mindenféleképpen egy képzett szakembernek az autójavítás minden területén szakmai tudással kell rendelkeznie. Nem lehet beskatulyázni a karosszéria lakatos szakmát, a lemezalkatrészek javításával és hegesztésével. Ugyanúgy kell értenie a szét és összeszereléshez, futóműalkatrészek cseréjéhez, fényezi előkészítéshez, akár csak egy motor kivételhez.

Ha a mai korban naprakész akar lenni, ezekkel a tudásokkal egyszerre rendelkeznie kell. Ez elmondható mind autószerelő, autófényező, karosszéria lakatos szakmunkások számára is. Valószínűleg, hogy közös képzéseken fognak részt venni. Természetesen az autófényezők többet fognak a fényezőműhelyben, a szerelők a szerelő részlegen, a lakatosok a lakatos részen. Mivel a szakterületükön erősödniük kell, de lényegében az összes tanuló belátást fog kapni az összes részen.

A tanuló egy összetett, átfogó képet fog kapni az oktatás végére.

Pályaválasztási előadás

Általános iskolások számára szívesen tartunk előadást pályaválasztás céljából.

Járműmérnökként végeztem, és célom megismertetni a fiatalok számára, akik még nem döntötték el, hogy mit szeretnének, ennek a pályának a sajátosságait, szépségeit. Mind a pozitív, mind a negatív oldalát is, azért, hogy el tudják dönteni, hogy mit szeretnének a jövőben.

Ezután élőben is megnézhetik a szervizünket. Szívesen bemutatjuk egy nyílt nap alkalmával, hogy hogyan zajlanak nálunk a folyamatok.

Állásajánlatok, ösztöndíjak

Pályakezdők, szakmunkások számára lehetőség van cégünknél elhelyezkedni abban az esetben, ha a szakmai képzésüket nálunk végezték el.

Amennyiben a tanulók megfelelő módon elsajátították az itt tanultakat, szeretettel várjuk őket szakmunkásként is. Úgy gondoljuk, hogy érdemes saját nevelésből és utánpótlásból építkezni, és szakembereket képezni.

Érdemes saját nevelésből szakembereket képezni.

Copyright © 2024 Autó Andor Kft. Minden jog fenntartva.


Pályázataink   |   Adatkezelési tájékoztató