Bemutatkozás

Az Autó Andor Kft. 2003 óta működik Szombathelyen, közel a belváros szívéhez. A Rumi úti telephelyünkön található a szerviz, ami 1000 m2-es fedett területen működik.

Szervizünkben foglalkozunk:

 • Autószereléssel.
 • Karosszéria javítással.
 • Autófényezéssel.
 • Autóvillamossággal.
 • Gumiszereléssel.
 • Jégkárjavítással.
 • Futómű állítással.
 • Motorvezérlő szoftverek írásával.
 • Dízel befecskendező rendszerek felújításával.

Arculatunk folyamatosan bővül mind technikailag, mind gyakorlatban. Öt éve cseréltük le a fényezőkamrát, egy a mai kornak maximálisan megfelelő berendezésre. 3 éve került beépítésre egy új huzatópad rendszer az USA-ból, ami szinten maximálisan megfelel a mai kor elvárásainak.

A szerszámokat és a gépeket is folyamatosan újítjuk, mint például az utóbbi év beszerzései alapján beépítésre kerültek gumiszerelő gépek, emelők, 3D-s futóműállító rendszer, motor szoftver programozó számítógépes rendszer.

Szervizünk szomszédságában egy nagyon jó múlttal rendelkező étterem található, ahol akár reggelizni, ebédelni, vacsorázni is tudnak.

Gyorsszervizes munkálatokra
mindig van nálunk kapacitás.


Gyorsszervizes munkák

Fő arculatunk a gyorsszerviz és a futómunkák. Ez legyen egy könnyű törésből eredő javítás, fényezéssel, a biztosítós járművek javítása, gumiszerelés, műszaki vizsgáztatás, időszakos szervizek elvégzése.

Ezen kívül vállalunk autó felújítást, valamint nagyobb munkálatokat is, de ezt inkább csak kapacitás függvényében.


Miért hozzánk?

A javításokat tőlünk telhetően a legmagasabb szinten végezzük, akár csak a kiszolgálás minőségét.

Cégünknél a leges legjobb szolgáltatást fogjuk nyújtani az ügyfeleink számukra. Az olcsón, gyorsan és jól hármasból nálunk a munka minősége a legfontosabb, meglehetősen gyorsan, azért a pénzért, amibe bele kell hogy kerüljön egy jól elvégzett szakszerű javítás.

Cégünknél arra törekszünk, hogy:

 • Az ügyfelünk legközelebb is hozzánk forduljanak.
 • Magas minőségű szolgáltatást kapjanak, meglehetősen gyorsan.
 • Meg legyenek elégedve velünk, és az ismerőseiknek is ajánljanak bennünket

Árban mindenféle képen törekszünk versenyképesek lenni. Mondhatni, hogy 1-5 skálán egy 3,5 és 4 értéknél helyezkedünk el. Ezért az árért próbálunk egy 5-ös értékű szolgáltatást nyújtani. Természetesen a rengeteg befektetett pénz, amiből a legkorszerűbb gépeket megvásároltuk, az mind a szerviz rezsi óradíját növeli.

Lelkiismeretes munka

Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg a visszatérő és elégedett kuncsaftunk. Hiszünk abban, hogy megéri lelkiismeretes és jó munkát végezni.

Étterem a közelben

Szervizünk szomszédságában egy nagyon jó múlttal rendelkező étterem található, ahol várakozás esetén akár reggelizni, ebédelni, vacsorázni is tudnak.


Tanulók képzése

Az Iparkamaránál 6 tanulóra van akkreditációnk (karosszéria lakatos, autószerelő, autófényező) szakon is tudunk képezni. Cégünknél a legmagasabb képesítésű szakember az Audi Hungária járműmérnöki karán végzett mérnök, aki a legnagyobb szakértelemmel biztosítja a tanuló fejlődését. Ők nagy eséllyel a képzés után maradhatnak is cégünknél.

Foglalkozunk olyan tanulók képzésével is, akik a későbbiekben szeretnének továbbtanulni egyetemen, akár 5-6 éves képzésben részt vehetnek.

Ha valaki tanulóként a cégünkhöz jön és szerződést köt velünk, a képzés alatt bekerül egy szakember mellé, aki mellett egészen a képzés végéig fog tanulni. Megpróbáljuk a szakmai minden részét megismertetni számára, ezek után csak rajta múlik, hogy mennyire akarja vagy tudja elsajátítani a bemutatott tudást.

Szakemberek mellett

Úgy gondoljuk, hogy érdemes saját nevelésből és utánpótlásból építkezni, és szakembereket képezni.

Nálunk az összes a járműjavításban alkalmazott területtel fognak találkozni a tanulók, mivel nagyon sokrétű a szervizünk.

Megpróbáljuk a szakmai minden részét megismertetni számára.

Copyright © 2024 Autó Andor Kft. Minden jog fenntartva.


Pályázataink   |   Adatkezelési tájékoztató